ECZANE TANIMLAYICI NO VE E-İMZA HAKKINDA

Tıbbi Malzeme Temini Sözleşmesi yapan meslektaşlarımızın, TİTUBB'A girebilmeleri için elektronik imzalarının aktif olması gerekmektedir.

E-imzası bulunmayıp almak isteyen veya e-imzaya sahip olup, e-imzaları aktif olmayan eczacılarımızın bilgi için odamıza başvurmaları önemle rica ederiz.

Tıbbi Malzeme Temini Sözleşmesi yapan veya yapacak olan meslektaşlarımız için Sözleşme Başvuru Formu (EK-B) içerisinde yer alan “Eczane Tanımlayıcı No” ibaresi, TITUBB Firma Tanımlayıcı Numarasını ifade etmektedir.

E-imzası bulunmayan yada aktif olmayan eczacılarımız için Eczane Tanımlayıcı No;

linki aracılığıyla sorgulanabilen, ekte şematize edilmiş şekliyle bulunulabilen 13 haneli, 266-267 ile başlayan firma tanımlayıcı kod numarasıdır.

EK-1  İndirmek İçin Tıklayınız

Ayrıca ;
e-imzası olup, aktif olan eczacılarımız için, ekte şematize edilmiş şekliyle TİTUBB'A giriş yaparak, ulaşmaları mümkündür.

EK-2 İndirmek İçin Tıklayınız

Eczane Tanımlayıcı Numaralarını öğrenen ve halihazırda sözleşme eki başvuru formunu dolduran meslektaşlarımızın ilgili tanımlayıcı no’ları

Eczane Adı :
Eczacı Adı ve Soyadı:
Eczane Tanımlayıcı No :

Şeklinde odamız email adresine (kocaelieo@hotmail.com) göndermeleri rica olunur.

Yayın Tarihi: 01/06/2017 17:03