İş-Kur Destekli Personel İstihdam Projesi Hk.

2018 yılı Eylül ayında Kocaeli Eczacı Odası tarafından eczanelerde görevlendirilmek üzere sıfırdan eleman yetiştirme projesi başlatılacaktır. Bu projede İş-Kur destekli işbaşı eğitimi verilecektir. Kursu başarı ile bitirenlere Eczane Elemanı sertifikası verilecektir. Eczanelerimizin bu teşvikten faydalanarak eleman istihdamına katkıda bulunacak bu proje için, eğitim verilecek eleman sayısını belirlemek üzere bir çok çalışma başlatılmıştır. Eczanelerimizin kendi çevrelerine yakın, tanıdıkları kişileri öncelikle tercih etmeleri ve istihdam etmeleri, bu eğitimin sonunda yapılacak bir sözleşme ile de istihdam devamını sağlamaları, kendi işletmeleri açısından çok önemlidir. Proje planlaması ve eğitim süreci açısından ihtiyaç duyulan eleman sayısının 1 Temmuz 2018 tarihine kadar Eczacı odamıza bildirilmesi rica olunur. Konu ile ilgili olarak; İş-Kur teşvikleri, işbaşı eğitim teşvikleri, işveren ve sigortalı yönünden aranan şartlar, 2018 yılı kurs programı ve uygulama teşvikleri gibi konular ekteki dosyada yer almaktadır.

EK DOSYA

Yayın Tarihi: 31/05/2018 15:44