Yardımlaşma Sandığı Kredi Faiz Oranları Hakkında

27.09.2018

BÖLGE ECZACI ODASI

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA

Piyasa koşullarındaki değişim, bankaların kredilere yönelik faiz uygulamasındaki artış sonucunda, Sandık kaynakları ve olanaklar ölçüsünde, Üyelerimize kullandırılan kredilerin; kullandırım faiz oranı aylık %2,55 olarak yeniden belirlenmiş olup, Türk Eczacıları Birliği Yardımlaşma Sandığı'ndan Türk Ekonomi Bankası aracılığıyla kullandırılacak kredi oranları ve kredi ödeme tablosu yeniden düzenlenmiştir.

Kullandırılan kredilerin bankada bekleme süresi 1 ay olup, 1 ayı geçen kredi talepleri değerlendirilmeye alınmayacaktır. Ayrıca kullandırılan kredilerde hiçbir isim altında masraf alınmayacak olup;  ödeme tablosuna göre sadece ödeme gününe bağlı olarak küçük değişiklikler olabilir.

28.09.2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Kredi tablomuzu ekte tarafınıza iletiyoruz.

Bilgilerinizi ve konuyu üyelerinize duyurmanızı saygılarımla rica ederim.

Ecz. Mehmet İbrahim ÖZKOL

Sayman

Kredi tablosuna ulaşmak için tıklayınız.

Yayın Tarihi: 01/10/2018 15:54