Aşkım KAPIŞMAK Programı

14 Mayıs Eczacılık Haftası Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen “Aşkım KAPIŞMAK Programı” 12 Mayıs 2014 Pazartesi günü gerçekleştirilecektir.

Tüm üyelerimiz davetlidir.

12 Mayıs 2014 Pazartesi

Kokteyl

Saat:15.00

Söyleşi

Saat : 16.00

Yer: Kocaeli Eczacı Odası Konferans Salonu

Konu : Aşkım KAPIŞMAK Programı

Katılımcı : Aşkım KAPIŞMAK

AKADEMİK EĞİTİMİ

Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler M.Y.O. – Ön lisans

NewportUniversty Davranış Bilimleri – Lisans

THE İNTERNATİONAL NLP TraniersAssocıation :

NLP Practitioner (İletişim Uzmanlığı)

NLP Master Practitioner&LıfeCoachıng (Yaşam Koçluğu)

NLP Tranier (Uzman Eğitimci)

Müjdat Gezen Sanat Okulu – Sahne Sanatları, Drama, Diksiyon

Dönüşüm Konağı Psikoloji Enstitüsü - Terapi Teknikleri, Aile Danışmanlığı Teknikleri

Aşkım Kapışmak, şu an üniversiteler, belediyeler, özel şirketlerde gösteri ve seminerler düzenliyor. Bununla birlikte bireysel ve kurumsal danışmanlık eğitimleri de veriyor.

Kendi adını taşıyan danışmanlık merkezinde bireysel olarak; aile içi çatışma ve ilişki problemi yaşayan kişilere, şirket çalışanları ve yöneticilere, kurumsal olarak; küçük ve büyük ölçekli işletmelere danışmanlık hizmeti vermektedir. Etkili iletişim, pozitif yaşam, başarı ve hedef üzerine seminerler düzenlemektedir.

Sadri Alışık Kültür Merkezi' nde topluluk önünde iletişim ve beden dili eğitimi veren ve BKM Mutfak Sahne de düzenli sahne alan Kapışmak Show tv de her hafta salı-perşembe günleri Yeni 1 Gün programında iletişim, aile içi ilişkiler üzerine canlı yayın yapmaktadır.

09 Mayıs 2014 - Okunma Sayısı : 2005