“ECZACI VE ECZANE ÇALIŞANLARININ YASAL SORUMLULUKLARI” KONULU MESLEK İÇİ EĞİTİM PROGRAMI

Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi işbirliği ile 06 Mayıs 2017 Cumartesi günü Oda konferans salonumuzda yapılacak olan “ECZACI VE ECZANE ÇALIŞANLARININ YASAL SORUMLULUKLARI” konulu Meslek İçi Eğitim Programı ile ilgili detaylar aşağıda belirtilmiş olup, katılmak isteyen eczacılarımızın 28 Nisan 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamıza bilgi vermeleri gerekmektedir.

TARİH : 06 Mayıs 2017 – Cumartesi

SAAT : 10:00- 16:00

KONU : ECZACI VE ECZANE ÇALIŞANLARININ YASAL SORUMLULUKLARI

Sağlık çalışanı-hasta ilişkisinin hukuki boyutu, sözleşmesel sorumluluğunun ceza ve tazminat boyutu

* Sağlık çalışanının hastayı karşılama şekli * Reçete verme sorumluluğu * Hastaya ve Sosyal Güvenlik Kurumu'na karşı yasal durum * Eczacının tıbbi müdahalesinde yasal boyut * Sağlık çalışanı hakları * Hasta bilgi güvenliği * Sağlık çalışanlarına karşı şiddette ele alınması gereken unsurlar * Eczanede soruşturma ve kovuşturmada karşı savunma nasıl yapılır? * Eczaneye özel vaka örnekleri konuları ayrıntılı olarak anlatılır.

EĞİTİMCİ ADI: Yrd. Doç. Dr. Nezih VAROL

YER: Kocaeli Eczacı Odası Konferans Salonu