"ECZANELERDE ORTOPEDİK ÜRÜN SATIŞI VE E-İMZA KULLANIMI İLE KURUMA FATURALANDIRMA" KONULU EĞİTİM

"ECZANELERDE ORTOPEDİK ÜRÜN SATIŞI VE E-İMZA KULLANIMI İLE KURUMA FATURALANDIRMA" KONULU EĞİTİM

6 Aralık2014 Cumartesi, Odamız Eğitim Komisyonu tarafından yapılacak olan “ECZANELERDE ORTOPEDİK ÜRÜN SATIŞI VE E-İMZA KULLANIMI İLE KURUMA FATURALANDIRMA” konulu Eğitim Programının bilgileri aşağıda belirtilmiş olup, katılmak isteyen eczacılarımızın 4 Aralık 2014 Perşembe günü mesai bitimine kadar Odamıza bilgi vermeleri rica olunur.

TARİH : 6 Aralık 2014 – Cumartesi

SAAT : 09:30-17:30

YER: Kocaeli Eczacı Odası Konferans Salonu

Yenişehir Mah. Yılmaz Sok.

No:2/1 İZMİT/KOCAELİ

Bu eğitimle;

Ortopedik ürünler hakkında bilgilendirme,

Korseler,

Bileklikler,

Varis Çorapları,

Ateller,

Dizlikler,

Tabanlık-Topukluklar,

Koltuk Değneği ve Walker,

Boyunluklar

ile ilgili eczacı olarak donanımlı hale gelecek ve e-imza eğitimi ile de hasta bezi ve diğer medikal malzemelerin kuruma faturalandırılması hakkında bilgi sahibi olacaksınız.

Katılımcılara İsmail Karaismail tarafından yazılan "Ortopedi Rehberi" adlı kitap hediye edilecektir.

Eğitime katılım kontenjanı sınırlı olup katılım ücretsiz olup, her eczacı bir personeliyle birlikte gelebilecektir.

28 Kasım 2014 - Okunma Sayısı : 2853