İzmit Ticaret Odası

KOÜ öğrencilerine parttime iş olanağı sağlamak amacı ile İTO ve KOÜ arasında bir protokol imzalanmış olup, ilgilenen meslektaşlarımızın talep formunu Odamızdan alarak İzmit Ticaret Odası’ na (İTO) başvurmaları rica olunur.

İZMİT TİCARET ODASI’ nın 28 Kasım 2005 tarih, 9/0276 sayılı yazısı.

Kocaeli Üniversitesi, Türkiye İş Kurumu Kocaeli İl Müdürlüğü ve Odamız tarafından Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinin Kısa Süreli İstihdam Programı (GÖRİS) Projesi yürütülmektedir. Üyelerimize ucuz işgücü temin etmek ve üniversite öğrencilerinin iş hayatıyla tanışmalarını sağlamak amacıyla yürütülen bu projeye ilgili olarak üyelerinizin bilgilendirilmesini ve üyelerinizin bu proje kapsamında öğrenci istihdam etmek istemeleri halinde Odamız Ekonomik Araştırma ve Belge Servisine başvurmaları konusunda gereğinin yapılmasını rica ederiz.

Ersan ERTOPTAMIŞ

27 Aralık 2005 - Okunma Sayısı : 1239