KOCAELİ VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI VE ODAMIZ İŞBİRLİĞİ İLE 6736 SAYILI BAZI ALACAKLARIN YENİDEN YAPILANDIRILMASINA İLİŞKİN KANUN (STOK AFFI VE DİĞER) HAKKINDA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığı ve Odamız işbirliği ile 6736 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin Kanun (Stok affı ve diğer) hakkında 27 Eylül 2016 tarih Salı günü Saat:14.00’da Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Konferans salonunda bilgilendirme toplantısı düzenlenmiştir.

Üyelerimizin Mali Müşavirleri ile de katılabileceği bu toplantı için varsa sorularınızı 23 Eylül 2016 Cuma günü mesai bitimine kadar yonetim@kocaelieo.org.tr adresine bildirmenizi rica ederiz.

Toplantı programı ek dosyada bilgilerinize sunulmaktadır. Katılımınızı ve katılımcı sayınızı Odamıza bildirmeniz rica olunur.

TOPLANTI PROGRAMI  İndirmek İçin Tıklayınız

20 Eylül 2016 - Okunma Sayısı : 1780