MESLEK İÇİ EĞİTİM PROGRAMI

Odamız, M.Ü. Eczacılık Fakültesi ve M.Ü. Sürekli Eğitim Merkezi işbirliğiyle, 1. modülünü bitirdiğimiz eğitimlerin 2. modülünün programı ek dosyada yer almaktadır.

60 saatlik 2 kuru tamamlayanlar MÜSEM onaylı ''Sertifika'', 30 saatlik 1 kuru tamamlayanlar ise yine MÜSEM onaylı ''Katılım Belgesi'' almaya hak kazanacaklardır.

Kimler Katılmalı:

Günümüzdeeczacının hasta tedavisinde, eğitiminde ve izleminde daha aktif roller alması gerekliliği artık tartışılmaz bir gerçektir. Eczacının danışman rolünü ortaya koyabilmesi ve birinci basamak sağlık hizmeti veren bir mesleğin mensubu olarak hastalarına daha faydalı olabilmesi için bilgilerini sürekli güncellemesi ve yenilikleri takip etmesi son derece önemlidir. Bu eğitimlerin, mesleğimizin en saygın fakültelerinden biri olan Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğretim görevlileri tarafından verilmesi ayrı bir öneme sahiptir. Bu amaca cevap verecek şekilde tasarlanmış olan eğitime, mesleğimize değer katmak isteyen tüm meslektaşlarımızı bekliyoruz.

Yer: 31. Bölge Kocaeli Eczacı Odası Konferans Salonu

Tarih: 01 Ekim 2016 Cumartesi başlayacaktır.

Eğitim Ücreti ve Kayıt:Eğitim ücreti 1 kur için KDV dâhil 450 TL'dir. Ara ikramlar ve öğle yemeği de ücrete dâhildir. Kontenjan 50 kişidir.

Kayıtlar ve dekontlar Odamız tarafından 19 Eylül 2016 Pazartesi tarihine kadar alınacaktır. MÜSEM, eczaneler adına tutarı faturalayacaktır.

- 30 saatlik 2.Kur’a katılım bedeli kişi başı KDV dahil 450.00.-TL.

60 saatlik 2 kuru tamamlayanlar Sertifika almaya, 30 saatlik 1 kuru tamamlayanlar ise Katılım Belgesi almaya hak kazanacaktır.

Eğitim programının karşılığı olan ücreti MÜSEM’in Halkbank Kuyubaşı Şubesi TR 830001200986600006000135 no’lu hesabına “Kocaeli Eczacı Okulu-Eczacının Adı Soyadı” adını belirterek yatırılması gerekmektedir.

En geç 19 Eylül 2016 Pazartesi gününe kadar yatırmış olduğunuz banka dekontunu Odamıza elden yada faks ile ulaştırmanız önemle rica olunur.

EK DOSYA  İndirmek İçin Tıklayınız

17 Ağustos 2016 - Okunma Sayısı : 2196