“MY NAME İS KHAN” FİLM GÖSTERİMİ

MY NAME İS KHAN” FİLM GÖSTERİMİ

Odamız Gençlik Komisyonu tarafından düzenlenen film gösterim günleri 19 Mart 2014 Çarşamba günü Saat 20:00’ de Kocaeli Eczacı Odası Konferans Salonu’ nda “My Name is Khan” adlı film ile devam ediyor.

Tüm eczacılarımız ve yakınları davetlidir.

Tarih :19 Mart 2014 Çarşamba

Saat : 20:00

Film : My Name is Khan

Yer : Kocaeli Eczacı Odası Konferans Salonu

Rızvan Khan (Shahrukh Khan) küçüklüğünü annesiyle (Zarina Vahab) ıssız bir yerde geçiren bir müslümandır. Annesi öldükten sonra Amerika'ya küçük kardeşinin yanına gider. Orada tanıştığı ve aşık olduğu Mandira (Kajol) adında dul ve Hindu bir kadın ile evlenir. Rızvan Khan aynı zamanda da Asperger sendromu hastasıdır. Bu hastalık Otizm rahatsızlığının bir çeşididir ve ömür boyu süren, sosyal etkileşime ve iletişime zarar veren, sınırlı ve tekrarlanan davranışlara yol açan beynin gelişimini engelleyen bir rahatsızlıktır. 11 Eylül saldırılarından sonra Mandira'nın oğlu faşist kesimler tarafından döverek öldürülür. Öldürülme sebebi annesi evlendikten sonra Khan soyadını almış olmalarıdır.

17 Mart 2014 - Okunma Sayısı : 1677