ÖNEMLİ DUYURU - KAN ÜRÜNÜ VE HEMOFİLİ REÇETELERİ:

KAN ÜRÜNÜ VE HEMOFİLİ REÇETELERİ:

1-     13.02.2006 tarihinden itibaren Kan Ürünü ve Hemofili reçeteleri mesai saati içerisinde Eczacı Odası’ndan mesai saatleri dışında temsilci ve Temsilci Yardımcısından öğrenilecektir.

2-     Sıradaki eczane ilacı temin edemezse, edemediğine dair 2 depodan resmi yazıyı 1 hafta içerisinde Odamıza ulaştırdığı taktirde diğer eczanenin limiti dolduktan sonra, ilacı temin edemeyen   eczaneye geri dönecek, belgenin ulaştırılmaması halinde sıra atlanmış olacaktır.

3-     Kan Ürünü ve Hemofili reçetelerin eczaneler arasında eşit dağılım uygulaması başladığından bu güne bazı eczaneler tarafından reçetelerin Oda onayı işlemi için geç başvurduğu tespit edilmiş  olup, 13.02.2006 tarihinden itibaren 1 hafta içinde Oda onayına gelmeyen reçetelere hiçbir şekilde onay verilmeyecektir.

08 Şubat 2006 - Okunma Sayısı : 809