SMART(REHBER) ECZANE DİYABET EĞİTİMİ HK.

Rehber Eczanem (SMART) Programı Diyabet Modülü Eğitimlerine Başlıyoruz

Değerli Meslektaşlarımız;

Kocaeli Eczacı Odası olarak geçen dönem, TEB Rehber Eczanem (SMART) Programının ilk modülü Astım/KOAH konusunda eğitim vermiştik. 23 Kasım itibariyle ise Rehber Eczanem Programının ikinci modülü olan "Diyabet" konulu eğitimlere başlamış olacağız.

Diyabet modülüne katılım için Astım/KOAH modülüne katılmış olma şartı aranmamaktadır. Tüm eczacılarımız katılabilir.

Sürekli Mesleki Gelişim felsefesiyle etkinlik ve yetkinliğimizin sürekli üst düzeyde olmasını sağlamak, eczacının danışman kimliğini ön plana çıkarıp, güçlendirmek, eczanelerimizden sunduğumuz hizmetlerde kaliteyi sağlayıp, bunları standardize etmek, bu hizmeti ve olumlu sağlık çıktılarını kayıt altına alarak (online portal üzerinden), toplum ve devlet nazarında görünür kılmak, tüm bunları amaçlayan Rehber Eczanem (SMART ECZANE) Programını, eczacı meslek hakkına giden yolda önemli bir mihenk taşı olarak görüyoruz.

Eczacılık hizmetlerinin büyük bir dönüşüm geçirdiği ve farklılaştığı bu süreçte, tüm meslektaşlarımızı Rehber Eczanem Programında yer almaya ve eğitimlerimize katılmaya davet ediyoruz.

Katılmak isteyen üyelerimizin 17 Kasım 2017 Cuma mesai bitimine kadar Odamıza başvurmaları önemle duyurulur.

11 Kasım 2017 - Okunma Sayısı : 1196